Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@23:30:08 GMT

میزگرد ایرنا/ نقش رسانه ها در انتخاب گزینه اصلح

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۶۴۴۵۵

میزگرد ایرنا/ نقش رسانه ها در انتخاب گزینه اصلح

به گزارش ایرنا، واقعیت اینکه رسانه ها و مطبوعات در بحبوبه برگزاری و حتی تا مدت ها پس از اتمام انتخابات مهمترین محل رجوع و ابزارهای پیگیری افکار عمومی برای آگاهی از برنامه ها و دیدگاه های نامزدها، ترکیب کابینه، دیگر رویدادها و حواشی مربوط به آن هستند.
رسانه ها در جهان امروزی که روز به روز با گسترش فناوری های نوین در عرصه ارتباطی در حال تکوین و دگردیسی هستند نقش بسیار تعیین کننده در جهت دهی سیاست گذاری ها، تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها در حوزه های گوناگون زندگی انسان و امور سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مردم بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به سبب قدرت رسانه ای و فراگیری حوزه نفوذ و تاثیر این ابزارها بی جهت نیست که سیاست پیشگان در همه نظام های سیاسی جهان از نظام های توتالیتر گرفته تا نظام های مردم سالار هم و غم خود را مصرف این می کنند تا از رسانه ها و مطبوعات نهایت بهره و استفاده را در راستای منافع فردی و گروهی حزبی و تشکیلاتی خود برند.
رسانه ها و مطبوعات در جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به صبغه دینی نظام و اهمیت نظام سیاسی به عنصر آگاهی بخشی و اینکه دانستن حق طبیعی مردم است جایگاه ویژه ای نزد کارگزاران و مردم دارند به همین علت در موسم انتخابات این ابزارهای ارتباطی یکی از شلوغ ترین زمان ها و پرکارترین ایام خود را سپری می کنند.
با توجه به نقش رسانه ها در انگیزش مردم به سمت انتخابات و اینکه کدام انتخاب اصلح است،ایرنا مرکز ایلام میزگردی با این محور و با حضور علی حیدربیگی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و مسئول خبرگزاری ایسنا، علی اصغر اسدی مدیر مسئول سایت تابناک ایلام، فرج صید محمدی مدیر مسئول سایت ویرا و هفته نامه روژ و فریبا سبزمرادی سرپرست روزنامه دنیای اقتصاد در ایلام از فعالان رسانه ای این استان ترتیب داده که دیدگاه های آنان در پی می آید:

** حیدربیگی: منافع ملی و عقلانیت با حضور حداکثری در انتخابات متجلی می شود
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و فعال رسانه ای ایلام گفت: این یک ضرورت است که رسانه های استان در جهت افزایش مشارکت عمومی مردم در انتخابات تلاش کنند به این دلیل که انتخابات تجلی اراده حاکمیت مردم و اراده واقعی ملت است و در این بین باید از اهرم هایی برای بالا بردن افزایش مشارکت مردم در انتخابات استفاده شود.
علی حیدربیگی افزود: نکته نخست بالا بودن مشارکت است که محاسنی دارد، تجربه انتخابات در ایران نشان داده داده که هر میزان مشارکت مردم در انتخابات بالا بوده، گروه های معقول و معتدلی توانسته اند سکان اداره کشور را در دست بگیرند و از این حیث منافعی نصیب کشور خواهد شد.
وی تاکید کرد: اما اگر با عدم مشارکت مردم در انتخابات مواجه شویم و حضور مردم در این عرصه کمرنگ باشد اغلب گروه هایی مجال پیدا می کنند که با نگرش های تند و افراطی آسیب های جدی را به کشور وارد می کنند، در مجموع می توان گفت که مشارکت حداکثری مردم مانع روی کار آمدن گروه های تندرو می شود.
این فعال رسانه ای یادآور شد: نکته دوم اینکه انتخابات جنبه بین المللی دارد به این معنا که کشورهایی که از ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی با ملت ایران دشمنی داشته اند به انتخابات به چشم یک رویداد تحکیم کننده و مشروعیت بخش نگاه می کنند.
وی یادآور شد: هر چه میزان مشارکت مردم بیشتر باشد بر روی سیاست خارجی و نوع هم افزایی و روابط آنها با کشور ما تاثیر زیادی دارد چرا که وقتی می بینند در انتخابات ما میزان مشارکت گسترده است سیاست خارجی آنها مبتنی بر احترام خواهد بود و اگر غیر از این باشد بدون شک به فکر ماجراجویی می افتند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ایلام افزود: نکته سوم این است که انتخابات حق هر شهروندی است و در این راستا افراد باید در تعیین حق سرنوشت خود و کشور سهیم باشند و فعالانه در این عرصه دخیل باشند.
حیدربیگی اضافه کرد: در دنیای جدید، دموکراسی همزاد با احزاب است، در هیچ جای دنیا وجود ندارد که انتخابات وجود داشته باشد اما احزاب نه، احزاب کارکردهای متفاوتی دارند و با تجمیع خواسته ها و مطالبات مردم و آموزش سیاسی بر انتخابات تاثیر دارند.

** بار اصلی نبود و ضعف احزاب سیاسی بر دوش رسانه ها و تشکل های دانشجویی است
معاون جهاد دانشگاهی ایلام اضافه کرد: ما در کشور با ضعف احزاب مواجه هستیم اگر به دنبال حل مسایل انتخابات هستیم باید مشکلات احزاب را رفع کنیم، امروزه بار ضعف احزاب بر روی رسانه ها و تشکل های دانشجویی متمرکز شده است و این 2 بخش جور احزاب را می کشند، باید گفت تا زمانی که خود احزاب به میدان نیایند رسانه ها نمی توانند کار خاصی انجام دهند.

** رسانه ها به دور از جناح و گروه بازی فضای یکسان برای انتخاب اصلح در اختیار نامزدها قرار دهند
وی تاکید کرد: رسانه ها اغلب به 2 بخش حزبی و عمومی (دولتی) تقسیم می شوند، از وظایف اصلی رسانه ها این است که فارغ از هرگونه جناح بندی جانبدارانه عمل نکنند و فضا را به طور یکسان در اختیار نامزدها قرار دهند و به طور کامل بی طرفی خود را در انتخابات اعلام کنند؛ به طور قطع رسانه ها در کنار احزاب و تشکل های جامعه مدنی می توانند به رفع این مشکلات یاری برسانند.
این فعال رسانه ای ادامه داد: مشکل دیگر زمان کم قانونی تبلیغات نامزدهای ریاست جهوری و شوراها است چرا که در یک بازه زمانی محدود نمی شود شهروندان انتخاب درستی داشته باشند و در این شرایط هم نمی توان از رسانه انتظار خاصی داشت.
وی گفت: باید در مورد رسانه ها واقع بین بود، در خصوص اهمیت رسانه ها هیچ گونه تردیدی وجود ندارد، اینکه امروز اینترنت به رسانه نخست دنیا تبدیل شده است شکی نیست، اما در خصوص تاثیر گذاری رسانه ها در انتخابات به نوعی اغراق می شود، رسانه ها قادر به ایجاد چیزی نیستند یعنی چیزی را که وجود ندارد نمی توانند خلق کنند.
حیدربیگی یادآور شد: در مورد این پرسش که رسانه ها به چه روش هایی می توانند در انتخاب اصلح مردم نقش داشته باشند چند مورد وجود دارد، اینکه نامزدها دعوت شوند و دیدگاه های خود را تببین و تشریح کنند و از کارشناسان بخواهیم برنامه های موجود آنها را مورد ارزیابی و نقد قرار دهند.
وی گفت: یکی از بزرگترین ایرادها به رسانه ها این است که رسانه ها رویداد محور هستند، در حالی که یک رسانه دغدغه توسعه دارد باید فرایند محور، موضوع محور و کارشناس محور باشد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ایلام تاکید کرد: اگر ما رویکرد خود را از رویداد محوری به کارشناس محوری تغییر دهیم می توانیم مردم را با مشکلات و راه کارها آشنا کنیم چرا که آنچه در فضای انتخابات پیش می آید جامعه ملتهب است، معمولا اخبار خیلی جنجالی بیشتر در فضا است و حرف کارشناسان در این بین به نوعی گم می شود.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی ایلام افزود: رسانه ها باید قبل از انتخابات توضیح دهند، به عنوان نمونه در انتخابات شورای شهر که افراد به صورت انفرادی شرکت می کنند ایراداتی وارد است، زیرا شورا کاری جمعی است، رسانه ها باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند که چرا نامزدها به صورت انفرادی در انتخابات شرکت می کنند یا مردم به چه دلیل به یک نفر رای می دهند در حالی شورا کاری جمعی است.
به گفته حیدر بیگی، رسانه ها بعضی مواقع در تداوم این وضعیت نقش دارند و این وظیفه رسانه است که برای اینکه بخواهند تاثیر گذار باشند باید ابتدا خود را متحول کنند.

**اسدی: انقلاب اسلامی یک انقلاب رسانه ای بود
مسئول سایت خبری تابناک ایلام نیز در این میزگرد اظهار کرد: حضور در انتخابات یعنی حضور افراد در حق تعیین سرنوشت خود و جامعه که لازمه آن آگاهی مردم از از نامزدهایی است که آینده آنها را رقم می زنند.
علی اصغر اسدی افزود: پیشینه انتخابات در کشور ما به بیش از 97 سال می رسد و در طول این مدت رسانه ها به شکل های مختلف و با توجه به شرایط زمانی نقش خود را حتی در گذشته های دور در انتخابات نشان داده اند.
وی یادآور شد: انقلاب اسلامی یک انقلاب رسانه ای است چرا که رسانه ها هم در شکل گیری انقلاب و هم در تحکیم و تداوم آن همواره نقش خود را ایفا کرده اند.
اسدی گفت: با وضعیت کنونی کشور و شکل گیری رسانه های مجازی متعدد از جمله اینترنت و شبکه های مجازی بسیار و همچنین رسانه های مکتوب وظیفه رسانه ها در آگاه سازی مردم و انتخاب فرد اصلح نسبت به گذشته 2 چندان شده است.
وی یادآور شد: رسانه ها برای آنکه بتوانند به عنوان مهندسان افکار عمومی در اثرگذاری نقش مطلوب خود را ایفا کنند دارای سه کارکرد هستند که این کارکردها قبل از انتخابات، زمان انتخابات و بعد از انتخابات نمود پیدا می کنند.

** رسانه ها بیشترین شور را برای حضور در انتخابات ایجاد می کنند
وی گفت: قبل از انتخابات رسانه ها با رعایت اخلاق رسانه ای می توانند به صورت آگاهانه به نقش اطلاع رسانی و خبر رسانی خود از طریق معرفی گروه های سیاسی، معرفی برنامه نامزدها و ایجاد شور و هیجان مردم را برای افزایش مشارکت آگاهانه در این عرصه سرنوشت ساز ترغیب کنند.
اسدی افزود: بعد از انتخابات رسانه ها کارکرد خاص خود را دارند و با باز نشر اخبار در این مقطع زمانی از وضعیت حضور مردم پای صندوق های رای میزان مشارکت مردم را افزایش می دهند.
وی با بیان اینکه بحث نظارتی رسانه ها مغفول مانده است، ادامه داد: رسانه ها بعنوان یک ناظر نقش بسزایی در ایجاد انتخابات سالم و بدون شائبه ایفا می کنند و بعد از انتخابات نیز کارکرد خود را دارند و با معرفی میزان مشارکت مردم در عرصه های بین المللی و داخلی به تحکیم روانی نظام کمک می کنند.
مسئول سایت تابناک ایلام با اشاره به اینکه رسانه ها علاوه بر تاثیراتی که در مشارکت عمومی و افزایش حضور حداکثری مردم در حق تعیین سرنوشت خود دارند، گفت: رسانه ها با داشتن ابزارهای متفاوت از جمله پیامک و نظرسنجی مخاطبان می توانند مردم را از یک رای دهنده صرفا منفعل به یک کنشگر فعال اجتماعی تبدیل و در حوزه انتخابات و تبلیغات تاثیرگذاری خود را به نمایش بگذارند.
اسدی افزود: رسانه ها در زمینه انتخابات بخصوص در بحث انتخابات شوراها می توانند 2 کارکرد سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشند که بخش سخت افزاری به همان افزایش هیجان با مشارکت فیزیکی مردم در پای صندوق های رای می انجامد و در بخش نرم افزاری نیز که نقش رسانه ها 2 چندان است می توانند به صورت کارشناسی و تخصصی تر روی دیدگاه مردم تاثیر بگذارند.

**رسانه ملی در جذب مخاطبان نقش و تاثیرگذاری بالاتری نسبت به سایر رسانه ها دارد
مسئول سایت خبری تابناک در خصوص حوزه رسانه های همسو با احزاب گفت: باید بپذیریم رسانه ملی (صدا و سیما) نسبت به خبرگزاری ها، شبکه های مجازی و رسانه های مکتوب با وجود انتقادهای وارده به آن در خصوص حمایت یک طرفه و ناعادلانه و تبدیل شدن به رسانه و تریبون یک حزب خاص تاثیرگذاری بیشتری در جذب مخاطبان و عامه مردم و همچنین انتخاب فرد شایسته دارد.
اسدی افزود: در نظام های سیاسی مختلف دنیا گروه های سیاسی تلاش می کنند اثرگذارترین و پرمخاطب ترین رسانه را به عنوان تریبون خود انتخاب و اثرگذاری حزب و جناح خود را بیشتر می کند که متاسفانه در کشور ما این موضوع نهادینه نشده است.
وی یادآور شد: رسانه ها باید با رعایت عدالت، اخلاق رسانه ای و در کمال بی طرفی برنامه های همه جناح ها و طیف های قانونی فعال در کشور را پوشش و در اختیار مردم قرار دهند اما این بیطرفی در رسانه ملی نادیده گرفته شده و به تریبون یک جناح و طیف خاص تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه در جهان امروزی رسانه ها به ساحت زیستی افراد رسوخ کرده اند، گفت: رسانه ها در امور فرهنگی، اجتماعی و سیاسی افراد حتی در نحوه خوراک و پوشاک افراد تاثیر می گذارند می توانند در جلب و جذب مردم به سمت مسائل سیاسی و جهت گیری نامزدها نیز تاثیر داشته باشند.

** اخلاق رسانه ای در کشور ما مغفول مانده است
اسدی تاکید کرد: رسانه ها با رعایت اخلاق رسانه ای و بدون جانبداری از جناح یا طیف خاص، برنامه ها و دیدگاه های نامزدها را به اطلاع مردم برسانند و آنها را در مسیر درست هدایت کنند که متاسفانه این اخلاق رعایت نمی شود.
وی با بیان اینکه مخاطبان و اعتماد آنان پای ثابت رسانه ها است،گفت: این مخاطبان می توانند مخاطب عام، سیاسی و یا همان نامزدهای مورد نظر باشند و زمانی که رسانه ها نتوانند برنامه های تخصصی را همزمان با رعایت اخلاق رسانه ای به اطلاع مردم برسانند به یقین مخاطبی نیز جلب نخواهد شد و خروجی به همان انتخاب بدون آگاهی می انجامد.
مسئول سایت تابناک ایلام ادامه داد: بدون پایبندی و رعایت اخلاق رسانه ای و اصل بیطرفی و تنها اندیشیدن به پیروزی و تخریب و اهانت به جناح ها و گروه های سیاسی کاری از پیش نمی بریم و باید به عنوان رسانه موثر و با رعایت اصول ذکر شده و پرهیز از محافظه کاری، مبالغه، سانسور خبری و پرداختن به خبرهای غیر واقعی اعتماد بخش بزرگ جامعه و مخاطبان را به سمت خود جلب کنیم.

** صیدمحمدی: رسانه ها رای دهندگان را به سمت انتخاب شایسته و اصلح هدایت کنند
مدیر مسئول پایگاه خبری ویرا و هفته نامه روژ گفت: رسانه ها به علت اینکه لایه های پیدا و پنهان انتخابات به عنوان یکی از ابزارهای مردمسالاری را برای مردم بازگو می کنند باید دارای قدرت تحلیل و سواد انتخاباتی باشند تا بتوانند رای دهندگان را هدایت کنند.
فرج صیدمحمدی افزود: نقش رسانه ها در حوزه انتخابات و اینکه آیا آنها به این وادی حساس ورود کنند یا خیر موضوع مهمی است چرا که رسانه ها در این حوزه باید در خصوص رای دادن یا ندادن در ذهن مردم چرایی و پرسش ایجاد کند و اهمیت این فرایند را برای آنها تشریح کنند.
وی افزود: رسانه باید سوال هایی مانند اینکه چرا باید رای داد و در انتخابات شرکت کرد را به دغدغه افکار عمومی تبدیل کنند و چگونگی ایجاد این چرایی و مطالبه گری در مردم به توان و قدرت رسانه ها و نحوه عملکرد آنها برمی گردد.
این فعال رسانه ای ایلام یادآور شد: هرچند مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و پای صندوق های رای اهمیت دارد اما حضور کیفی و انتخاب صحیح و شایسته از سوی آنها مهمتر از مشارکت حداکثری است و در واقع حضور گسترده همراه با کیفیت در پای صندوق های رای سرنوشت ساز است.

** تشریح و تبیین وظایف و اختیارات نامزدها در هر انتخاباتی وظیفه اصلی رسانه ها است
وی اظهار کرد: رسانه ها به درستی قوانین و شرح وظایف و اختیارهای نامزدهای انتخابات مانند ریاست جمهوری یا شوراها را برای اقشار مختلف جامعه تبیین و مشخص کنند تا مردم به این آگاهی برسند به چه فرد یا افرادی و به چه منظور و برای چه هدفی رای می دهند.
به گفته صیدمحمدی، معرفی و ارائه این شرح وظایف به افکار عمومی وظیفه خطیر رسانه ها است و با توجه به اینکه بستر فضای مجازی دارای رشد روز افزون است و جایگاه خاصی در بین جامعه پیدا کرده همه رسانه ها می توانند از این امکان بهره برداری کنند.
مدیر مسئول پایگاه خبری ویرا ایلام با بیان اینکه امروزه به مدد شبکه ها و فضای مجازی بیشتر مطالبه ها و خواسته های مردم در این فضاها بازگو و منتشر می شود، تاکید کرد: در استان ایلام نبود برنامه ای منسجم از سوی رسانه های معتبر و شناسنامه دار برای هدایت و همگام سازی فضای مجازی با رسالت این رسانه ها یک نقد است در حالی که آنها باید همپای فضای مجازی حرکت کنند تا بتوانند وظیفه اصلی اطلاع رسانی خود به جامعه را به درستی و در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند.
مدیر مسئول هفته نامه روژ افزود: در عصر کنونی فضای مجازی و رسانه های معتبر و شناسنامه دار می توانند نقشی مهم و موثر در عرصه انتخابات ایفا کنند ولی برای دست یابی به مقصود که هدایت جامعه به سمت انتخابی اصلح است رسانه ها باید سکان فضای مجازی را در دست بگیرند.
صیدمحمدی با توصیف فضاهای مجازی به عرصه رقابت انتخاباتی تاکید کرد: مردم در فضای مجازی دیدگاه های خود را به آسانی و آزادانه بیان می کنند و در نظرسنجی های موجود در این فضاها با موضوع های مختلف حضوری منسجم دارند در حالی که هم اکنون عمده مدیریت این شبکه ها در دست افرادی غیر کارشناس و غیر متخصص است و تداوم این روند انتخابات پیش رو و هدایت افکار عمومی را با چالش مواجه می کند.
وی با انتقاد از کند بودن رسانه ها در مقابل فضای مجازی در حرکت و تنوع انتشار مطالب یادآور شد: رسانه های شناسنامه دار و معتبر باید حوزه فضای مجازی را در اختیار گیرند و اینکه چرا هنوز نتوانسته اند خود را به فضای مجازی تحمیل کنند باید مورد بررسی قرار گیرد.
مدیر مسئول پایگاه خبری تحلیلی ویرا با اشاره به این نکته که فضای مجازی همواره در حال پیشرفت، به روز رسانی و نو شدن است، تاکید کرد: رسانه ها نیز باید خود را به این شبکه ها برسانند و خوراک مناسب را در اختیار مخا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۴۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان