Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛آرمان داودی امروز کارشناس رسانه اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت:  برگزاری دو دوره مسابقات بزرگ اینترنتی با عنوان مسابقه نهج‌البلاغه به مناسبت شروع ماه رجب و همچنین مسابقه بزرگ قرآن کریم در سه رشته پیامکی، مفاهیم و چند رسانه‌ای با شرکت بیش از 5 هزار نفر از جمله برنامه‌های واحد رسانه اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان در سال 96 بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اقدامات گسترده‌ای در حوزه چاپ و نشر انجام شد، افزود: تولید و چاپ پوستر اعتکاف به مناسبت ایام اعتکاف در ماه رجب و توزیع میان معتکفین استان به تعداد یک‌هزار و 500 برگ و همچنین تولید و توزیع استند چارت وظایف سازمان برای اداره‌کل و دفاتر شهرستانی برای تکریم ارباب رجوع از جمله دیگر فعالیت‌های حوزه رسانه تبلیغات اسلامی کردستان در سال گذشته بوده است.

وی یادآور شد: برگزاری 10 جلسه کارگروه رسانه با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان و مدعوین جلسه، تولید و توزیع 10 هزار بروشور اختصاصی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با همکاری کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان و توزیع در سطح استان نیز از دیگر اقدامات حوزه رسانه اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان بوده است.

داودی تولید محتوای دینی در زمینه‌‌های چند رسانه‌ای تحت مدیریت اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان اعم از صفحه اشتراکی شبکه اجتماعی تبیان را نیز از اقدامات دیگر این حوزه در سال گذشته خواند و گفت: انتشار بیش از 450 مطلب گوناگون و جذاب اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، خانوادگی و ورزشی در وبسایت رسمی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در طی سال گذشته انجام شده است.

وی طراحی و چاپ بیش از دو هزار بروشور ویژه اصناف و کسبه و توزیع آن در سطح شهرستان بانه، برگزاری شش کارگاه مقابله با آسیب‌های اجتماعی با موضوعاتی نظیر فضای مجازی، خشونت و طلاق و برگزاری یک دوره کرسی آزاداندیشی با موضوع فضای مجازی را از دیگر اقدامات حوزه رسانه تبلیغات اسلامی کردستان برشمرد.

انتهای پیام/ د م

چاپ بیش از دو هزار بروشور ویژه اصناف و کسبه و توزیع آن در شهرستان بانه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان هماهنگی تبلیغات اسلامی شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۹۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل