Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: ساماندهی و توسعه سایت زباله محمد آباد برای پاسخگویی به نیازهای امروز وآینده بدون مشارکت بخش خصوصی ممکن نیست.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، عبدالمحمد زاهدی در کارگروه پسماند استان اظهار داشت: آنچه در استان در زمینه ساماندهی پسماند انجام شده قابل تقدیر زیرا از استان‌های دیگر بهتر اقدام کرده‌اید اما به دلیل حجم تولید زباله و تکمیل شدن ظرفیت سایت محمدآباد با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: چون آب شرب قزوین از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود نباید بگذاریم پسماند و شیرابه‌ها این منابع ارزشمند را از بین ببرد و آلوده کند.

استاندار قزوین تصریح کرد: اگر امروز فکر نکنیم فردا خیلی دیر است و به نظر می‌رسد مشکل اساسی ما در عملکرد دستگاه‌ها نیست بلکه در سیستمی است که برای پسماند طراحی کردیم و اینکه در سایت محمد آباد از دو برابر ظرفیت استفاده می‌شود و لند فیل سرریز و نشتی دارد و ۴۰ میلیارد تومان هزینه اصلاح آن پیش بینی شده نگران کننده است.

وی تصریح کرد: بدون مشارکت بخش خصوصی قادر به اجرای طرح توسعه پسماند در سایت محمد آباد نیستیم چون دولت پولی ندارد و همه اعتبارات عمرانی هم به سمت آسیب دیدگان سیل می‌رود به همین دلیل بهتر است با کمک بخش خصوصی برنامه کوتاه مدت و میان مدت و سپس بلند مدت داشته باشیم تا مشکلات را حل کنیم.

وی بیان کرد: زباله مانند شترمرغ دور ریز ندارد و قابل تفکیک و تبدیل است و اگر بتوانیم با کمک بخش خصوصی از این طلای کثیف استفاده کنیم می‌توانیم درآمد هم داشته باشیم.

زاهدی افزود: در استان قزوین هم زمین و هم منابع آبی ارزش دارد و باید مراقب باشیم تا پسماندها منابع خدادادی آب و خاک ما را نابود نکند و بهتر است بخش دولتی کارها را به بخش خصوصی واگذار کرده و فقط نظارت کند.

استاندار قزوین درباره پیشنهاد ایجاد چند نقطه برای ساماندهی زباله هم گفت: متولی این کار محیط زیست است و اگر صلاح دانست برای ایجاد سه سایت پسماند اقدام خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: البته باید در نظر داشت تعدد مراکز جمع آوری زباله ممکن است برای پیمانکار بخش خصوصی مقرون به صرفه نباشد چون معمولاً کارشناسان اذعان دارند در کمتر از ۴۰۰ تن زباله در روز صرفه اقتصادی ندارد.

زاهدی گفت: در حال حاضر بهتر است همین سیستم پیش برود ما بعد از یک مدت وارد روش دیگری از مدیریت پسماند شویم که به روز باشد و نیازها را تأمین کند.

استاندار قزوین تصریح کرد: اگر کارها به بخش‌خصوصی واگذار شود می‌توان روستاهای بیشتری را وارد مشارکت کرد.

وی اضافه کرد: برای پرداخت بدهی شهرداری‌ها بابت جمع‌آوری و تبدیل زباله اقدام خواهد شد و در کنار آن باید تمام طرح‌ها ارزیابی زیست‌محیطی داشته باشد و ضمن استفاده از ظرفیت سمن‌ها از صداوسیمای هم انتظار داریم نسبت به فرهنگ سازی اقدام کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 استفاده از ظرفیت بخش خصوصی زباله سیل محیط زیست 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود

مدیرکل اداره نظارت و هماهنگی بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: هر ثانیه بیش از ۲۰ کیلوگرم پسماند در شهر مشهد تولید می‌شود. - اخبار استانها -

احسان نجاری مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد اظهارداشت: افزایش ورود زائران به شهر مشهد مقدس و میزان ماندگاری آن ها، تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز باعث افزایش میزان تولید زباله در شهر مشهد نسبت به سال گذشته همزمان با اولین ماه سال بوده است.

وی تصریح کرد: طی فروردین ماه سال جاری 54 هزار و 800 تن پسماند از سطح شهر مشهد جمع‌آوری شده است و 2 هزار و 800 تن فقط زباله خانگی جمع‌آوری شده در اولین روز سال جدید بوده که در سال‌های گذشته در این کلانشهر بی‌سابقه بوده است.

نجاری‌مقدم با بیان اینکه بصورت روزانه 1767 تن زباله از سطح شهر مشهد جمع‌آوری می‌شود، خاطرنشان کرد: هر ثانیه بیش از 20 کیلوگرم پسماند در مشهد تولید می‌شود.

مدیرکل اداره نظارت و هماهنگی بر خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: میزان زباله جمع‌آوری شده در فروردین ماه سال گذشته حدود 50 هزار تن بوده است و کل پسماند جمع‌آوری شده سال 1402 بیش از 650 هزار و 300 تن اعلام شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • منطقه «چهلمیر» در پارک ملی تندوره درگز پاکسازی شد
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود